Obitelj Mavrinac, koja se generacijama bavila ugostiteljstvom, usmjerila je svoju energiju i iskustvo u stvaranje novih proizvoda – tradicionalnih primorskih likera. Pri tome veliku pozornost posvećuju ljekovitosti i blagotvornosti biljaka i plodova od kojih izrađuju likere.
Veliku pomoć u tome imaju i u samoj raznolikosti Kvarnera i Grobnišćine čije ugodno podneblje te granica mediteranskog i gorskog dijela Hrvatske pogoduje rastu brojnim biljnim vrstama.
Bavljenje ovih zahtjevnim poslom iziskuje stalnu predanost i cjelogodišnju aktivnost iz razloga što razne biljne vrste dozrijevaju u različito doba godine. Osim toga, sam proces dozrijevanja likera traži stalni nadzor kako bi u konačnom proizvodu, svi koji ga kušaju, mogli uživati svim osjetilima.
Proces proizvodnje Promex likera baziran je na prirodnoj osnovi,u ponudi imamo biljne likere i gorke biljne likere. Promex likeri se mogu nabaviti u volumenu od 1,0, 0,70, 0,50, 0,35 i 0,20 litre.